Filter

×

Produktnamn

I lager i

Pris

Tillverkare

Ingen tillverkare

Vakuumpåse 130my 250x350mm

 
49020013
500 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 250x350mm.
1 092,51 kr
Ex. Moms  

Vakuumpåse 130my 300x400mm

 
49020018
500 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 300x400mm. 130my.
1 498,38 kr
Ex. Moms  

Vakuumpåse 140my 300x400mm

 
45550471
500 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 300x400mm. 140my
1 982,82 kr
Ex. Moms  

Vakuumpåse 160x350mm

49020000
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 160x350mm. Priset inkluderar lagstadgad FTI-avgift om 76.00 kr/st.
 Beställningsvara
1 419,78 kr
Ex. Moms  

Vakuumpåse 90my 100x300mm

 
49020022
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 100x300mm.
447,00 kr
Ex. Moms  

Vakuumpåse 90my 130x260mm

 
53909582
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 130x260mm.
503,66 kr
Ex. Moms  

Vakuumpåse 90my 150x200mm

 
49020009
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 150x200mm.
447,00 kr
Ex. Moms  

Vakuumpåse 90my 150x300mm

 
49020015
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 150x300mm.
670,50 kr
Ex. Moms  

Vakuumpåse 90my 160x200mm

 
53909583
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 160x200mm.
484,58 kr
Ex. Moms  

Vakuumpåse 90my 160x250mm

 
49020055
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 160x250mm.
916,59 kr
Ex. Moms  

Vakuumpåse 90my 200x250mm

 
49020008
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 200x250mm.
757,16 kr
Ex. Moms  

Vakuumpåse 90my 200x300mm

 
49020007
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 200x300mm.
908,64 kr
Ex. Moms  

Vakuumpåse 90my 200x350mm

 
53909584
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 200x350mm.
1 042,98 kr
Ex. Moms  

Vakuumpåse 90my 200x400mm

 
49020014
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 200x400mm.
1 191,99 kr
Ex. Moms  

Vakuumpåse 90my 250x300mm

 
49020006
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 250x300mm.
1 135,82 kr
Ex. Moms  

Vakuumpåse 90my 250x350mm

 
49020005
1000 Styck
Släta vakuumpåsar lämpliga för paketering och försegling av livsmedel och andra produkter. Vakuumpackning förlänger matens hållbarhet och förenklar förvaring. Godkända för kontakt med livsmedel. OBS! Våra släta vakuumpåsar är endast avsedda för användning i kammarvakuummaskiner, för bordsvakuum-/snorkelvakuummaskiner rekommenderar vi räfflade/fleecevac påsar. Våra släta vacpåsar är även godkända för sous vide enligt följande: -40 till +40°C ingen tidsrestriktion. +40 till +70°C max 2 timmar. +70 till +80°C max 1 timme. +80 till +90°C max 30 minuter. Vakuumpåsar och sous vide-tekniken är en oslagbar kombination för professionella kockar och restaurangkök. Med vakuumpåsar kan du enkelt förbereda dina råvaror och behålla deras kvalitet och smak i flera dagar. Sous vide-tekniken ger dig möjlighet att tillaga dina råvaror exakt så som du önskar - saftigt och smakfullt varje gång. Material: 90 my, PA/PE 20+70 my. Maxtemperatur: 90°C. Minimumtemperatur: -40°C. 250x350mm.
1 325,16 kr
Ex. Moms